+45 98 49 92 64
Åbningstider

Sommerhus i Nordmarken på Læsø

Ved Nordmarken finder I uspoleret natur, dejlige badestrande, kulturhistorie, en smuk golfbane og gode fiskemuligheder.

Nordmarken på Læsøs nordkyst er et roligt og hyggeligt sommerhusområde, som er omgivet af et skønt naturområde med indlandsklitter, skov, hedelyng, vild natur og afvekslende kyststrækninger. Området indbyder til at gå på opdagelse i naturen, samle svampe, lede efter rav og selvfølgelig bade ved de skønne sandstrande. Ved Nordmarken finder I også Læsøs seaside golfbane, som er smukt tilpasset naturen. Vælg et sommerhus i Nordmarken, hvis I ønsker at bo i fredelige og smukke omgivelser, og kun få kilometer fra Læsøs byer, seværdigheder, spisesteder og butikker.

Badestrande

Ved Nordmarken kan I benytte jer af en dejlig sandbadestrand med klitter. Stranden, som hedder Hvide Bakker, er en af Læsøs dejligste badestrande og er omgivet af klitplantage og klithede. Fra de ret høje klitter ved stranden har I rigtig god udsigt til den lille øgruppe, Nordre Rønner, som ligger 7 km nord for Læsø. Hvide Bakker er let tilgængelig og har en p-plads lige neden for klitterne. I kan også benytte jer af borde, bænke og toiletter på stedet.
En anden dejlig badestrand ved Nordmarken er den fine sandstrand Storedal i Læsø Klitplantage. Ved denne strand kan I benytte en gratis grill og et toilet. Indimellem kan I spotte sæler på Storedal strand, ligesom I kan være heldige at finde rav her efter en storm.

Læsø Seaside Golfklub

Læsøs dejlige golfbane, Læsø Seaside Golfklub, er smukt tilpasset naturen og byder på 18 huller samt udfordringer for både nybegyndere og øvede. Golfbanen er optaget i Peugeots Golf Guide, hvor den har modtaget 16 ud af 20 mulige stjerner. I har udsigt over havet og Østerby havn fra seaside-banen, som snor sig gennem områder med skov, lyng, klitter med marehalm samt vandhuller og vandløb. I højsæsonen kan I deltage i golfmatches her.

Lystfiskere

Har I mod på at fange jeres egen aftensmad, kan I fiske i Læsø Fiskesø, som ligger lige syd for Nordmarken. De 10.000 m2 fiskevand indeholder ørreder, ål og flodkrebs. I kan også prøve lykken i ferskvandssøen Hornekssøen ved Horneks Odde. Vil I hellere fiske i havet, kan I kaste snøren ud fra havnemolen i Østerby eller direkte fra kysten. Fra marts til november kan I fange havørreder her. I kan også tage med båden Seadog på havfiskeri fra Østerby eller Vesterø.

Hummerhytterne

Ved ferskvandssøen Hornekssøen finder I en gammel hummerhytte. Hytten blev i starten af 1900-tallet brugt af Læsøs fiskere, som holdt til i hytter som denne i fiskesæsonen. Hytterne var fiskernes andet hjem. Her sov de, fiskede fra jeres joller og vedligeholdte deres hummertegner. Tidligere var der mindst otte af disse hummerhytter her, men i dag er der kun to hytter tilbage. I den ene af disse har Læsø Museum indrettet en lille udstilling.

Læsø Klitplantage

Lige vest for Nordmarken ligger den smukke Læsø Klitplantage - en vidtstrakt klithede, som blandt andet indeholder Gateway Læsø. Her finder I en 10 ha stor hundeskov, en sundhedsplads med træningsredskaber, en bålplads med borde, bænke og en grill, en vandhane med rent drikkevand i sommerperioden samt toiletter. Ved Gateway ligger en skovhyttte, hvor I kan se skiftende udstillinger om naturen samt en fast udstilling om Læsøs brune bier. Se bierne arbejde bag glas fra juni til oktober. Klitplantagens mange stier indbyder til at vandre, cykle og ride i de naturskønne omgivelser. I sensommeren og efteråret kan I også gå på svampejagt og finde kantareller og Karl Johan svampe i plantagen. Derudover indeholder plantagen flere kulturhistoriske spor fra Læsøs fortid. Fra Læsø Klitplantage kan I være heldige at se sæler, som boltrer sig på stenrevet Borfeld nord for Læsø.

Tag på ferie i sommerhus i Nordmarken og nyd Læsø stilhed og store naturskønhed, som I har lige uden for døren.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse